3H FOOD vođeni Programi

U životu često nailazimo na izazove koji zahtijevaju promjenu, a najteže je kad kroz promjenu ideš samaenergija poticajne grupe je neprocjenjiva. Upravo je to razlog zašto su vođeni programi postali iznimno popularni i učinkoviti načini za postizanje ciljeva; posebno kad je riječ o prehrani i zdravlju.  

3H Food vođeni programi traju od nekoliko dana do nekoliko tjedana. Osiguravaju ti ne samo moje vodstvo i podršku te transformaciju prehrane i zdravstvenog stanja, već i razumijevanje načina na koji tvoj organizam funkcionira. I to sve u društvu podupirućih ljudi. Uvijek iznova, vođeni programi su omiljeni sadržaj u 3H Food svijetu.

Važnost podrške

Stvari se mogu činiti zastrašujućima, posebno kad se suočavamo s promjenama u prehrani i zdravlju (govorim ovo iz osobnog iskustva). Znaj da ja nisam samo osoba koja kreira i vodi programe. Ja sam tvoj osobni saveznik na ovom putovanju prema zdravom, sretnom i hedonističkom životu. 

Svaka faza vođenih programa ima i uzlaznu i silaznu putanju. I važno je da proživiš oboje. Ponekad će biti izazovno, ali upravo su to trenuci koji definiraju i omogućuju tvoj rast i napredak. I kroz sve te trenutke, ja ću biti tu.

Moć grupe

Jedan od najjačih aspekata 3H Food vođenih programa je zajednica. Sudjelovanje u zajednici ljudi koji dijele slične ciljeve stvara poticajno okruženje: učimo jedni od drugih, dijelimo male i velike pobjede, te se međusobno podržavamo u izazovima. Važnost grupe ne može se precijeniti jer zajedno (iz)gradimo nevjerojatnu motivaciju koja te potiče da nastaviš.

Više od prehrane

3H Food vođeni programi te vode prema tvome cilju, uzimajući u obzir
tvoje preferencije, prehrambene potrebe i tjelesne karakteristike. Ovdje nisi samo još jedna sudionik, već osoba kojoj posvećujem svoje vrijeme s punom pozornošću.
Vođeni programi su prvenstveno namijenjeni prehrani, ali sigurna sam da si već osvijestila kako iza svake promjene u životu stoji promjena mindseta. Zato su 3H Food vođeni programi više od prehrane jer ti pomažu promijeniti i mindeset i život. 

01

3H Lifestyle

3H Lifestyle tvoja je online zajednica za kreiranje zdravog,
sretnog i hedonističkog života.

3H Food se proširio na 3H Lifestyle jer za zdrav život nije
važna samo prehrana već i drugi aspekti života(kao što su mentalno zdravlje, emocionalna ravnoteža idruštvena povezanost…).

Upravo zato kreirala sam zajednicu u kojoj na jednom mjestu
imati sve potrebno vezano uz hranu (3H Food), ali i ostale aspekte zdravog života.

 

 

 

 

Status: PRIJAVE OTVORENE

02

5-dnevni zeleni

smoothie izazov

Otkrij tajnu formulu pripreme ukusnih zelenih smoothija. 
Učini najvažnije dobro djelo za svoje tijelo: 
popij jedan zeleni smoothie na dan, koji NIJE BLJAK.

03

Svjesna ritualna

prehrana

21 dnevna praksa za uspostavljanje pozitivnog i zdravog odnosa prema hrani

U ovom vođenom programu fokus stavljaš na zašto i kako jedeš, a ne na što jedeš. Cilj nije mijenjati tvoj prehrambeni stil, već te svakodnevnim praksama naučiti kako hranu pretvoriti u saveznika. 

Naučit ćeš kako kreirati zdrav, prijateljski odnos s hranom, razumjeti svoje prehrambene potrebe te ukloniti krivnju zbog “krivih” izbora.

Status: PRIJAVE ZATVORENE

04

Smoothie Mania

5 dana tekućih obroka bez kuhanja!

Vođeni program na kojem tijekom 12h piješ sezonske smoothije, unosiš u organizam obilje nutrijenata i sve to u okviru tvog preporučenog dnevnog unosa kalorija. I ne, nećeš biti gladna. 🙂

Status: PRIJAVE ZATVORENE

05

Na žlicu: juhe i

variva na 3H način

Revolucionarni vođeni program u kojem ćeš naučiti kako praviti zdravije juhe i variva, uživat ćeš u poticajnoj grupi ljudi,
5 dana ćeš pripremati recepte ekskluzivno pripremljene za ovaj program.

Status: PRIJAVE ZATVORENE

06

Pravilna prehrana

djece

Promjena prehrambenih navika tvog djeteta počinje ovdje:

nauči kako da tvoje dijete bude zdravo i sretno, a ti ponosni roditelj koji ga je usmjerio prema tom cilju.

Status: PRIJAVE ZATVORENE

07

Sočni detoks 3/5/7

Program namijenjen čišćenju tijela od toksina uz pomoć svježe cijeđenih voćno-povrtnih sokova. Tijelo koristi znatno manje energije za probavu sokova (u usporedbi s krutom hranom) čime znatno više energije ostaje za procese obnove i čišćenja organizma.

Prije sudjelovanja u programu trebaš završiti online tečaj “Detoks sokovima”

Status: PRIJAVE ZATVORENE

08

Salatni izaZOV

 5 dana obrok salata

Salate može biti obrok ako je znalački pripremljena. Otkrit ću ti tajnu: sve je u kvalitetnom dressingu (preljevu). Na ovom vođenom programu u svoj organizam unosiš obilje šarenih namirnica, nutrijenata i sve to u okviru tvog preporučenog dnevnog unosa kalorija.

Status: PRIJAVE ZATVORENE

09

Detoks lubenicama

1-2-3

Oslobodi svoju energiju lubenicama

Program u kojem radiš čišćenje tijela od toksina uz pomoć ljetne kraljice: lubenice. Zamisli jesti samo lubenicu tijekom 1, 2 ili 3 dana i to na 10 načina. Tijelo koristi znatno manje energije za probavu (u usporedbi s krutom hranom) čime znatno više energije ostaje za procese obnove i čišćenja organizma.

Status: PRIJAVE ZATVORENE

10

Voda za život

Doživi transformaciju svog organizma kroz hidrataciju!¸


POPIJEŠ LI BAREM 2 LITRE VODE SVAKI DAN?

Ako nekada uspiješ, a nekada ne ili si daleko od potrebne 2 litre na dan,

tvoj je organizam vjerojatno dehidriran (što može imati ozbiljne posljedice).

Srećom, na pravom si mjestu. 🙂

Status: PRIJAVE ZATVORENE

ISKUSTVA 3H FOODOLJUBACA:

Vođeni programi nisu samo programi, to je transformacija. Imati Anitu kao svog osobnog vodiča tijekom putovanja prema zdravijem načinu života je neprocjenjivo iskustvo, a podrška koju sam dobila kroz sve faze je bila ključna za održavanje motivacije. Anita HVALA!
Lucija
Oduvijek sam se borila s promjenom prehrambenih navika, ali vođeni programi su mi dali ključ za uspjeh. Ono što je posebno je zajednički duh grupe.Dijeljenje iskustava i podrška kolega motivirali su me više nego što sam ikada mogla zamisliti. Hvala Anita i Smoothie manijaci :*
Ana
Vođeni programi su mi otvorili oči prema potpuno novom pristupu prehrani i zdravlju. Shvatila sam dublji odnos prema hrani i kako on utječe na moje tijelo. Osjećala sam se podržanom kroz svaku promjenu koju sam napravila i sada se osjećam bolje nego ikad. Anita je predivna!
Daria
Poštovana Anita, u bespućima fejsa slučajno sam naišla i na objavu za program Sočni detoks 3/5/7, koji me zaintrigirao. Pošto nisam do tada bila čula za tebe niti je tko od mojih bližnjih upoznat  s tvojim radom, nekoliko dana sam gledala stranicu i vagala hoću-neću se uključiti, te se na kraju, zadnji dan, malo prije ponoći ipak uključila :)! I šta reći?! U zadnje vrijeme ovo mi je definitivno bila jedna od najboljih odluka koje sam donijela. Ušla sam u program i odmah vidjela da se radi o skroz profesionalnom programu, bogatom iscrpnim i kvalitetnim informacijama, sve lijepo, stručno, razumljivo objašnjeno, s puno popratnog materijala, s grupom potpore, koja jako puno znači, sa mogućnošću postavljanja pitanja, i rješavanja nedoumica, jednim toplim i iskrenim pristupom...moram reći da sam PREZADOVOLJNA! Lijepo je znati da postoji netko tko se s ovom temom prehrane, toliko važnom, na tako jedan sistematski i profesionalan način bavi i svoje znanje s ljubavlju dijeli. Zadovoljna sam i zato što sam prvenstveno pobijedila sebe, što sam bila svih 7 dana samo na sokovima, što sam se lijepo prije toga pripremila, i što sam ovaj tjedan polako izlazila iz programa, što sam puuuno toga naučila, i još više što sam spoznala koliko malo toga znam i koliko trebam učiti. U svakom slučaju program je u potpunosti ispunio moja očekivanja, na čemu ti od srca veliko HVALA! Nastavit ću i dalje pratiti tvoj rad!
Loreta
Draga Anita! Suprug već duže vrijeme želi skinuti višak kilograma,ali nikako da to pokaže neki zadovoljavajući rezultat. Prvi značajniji pomak se desio nakon ljetne smoothie manie,kada je skinuo 6kg,tako da je ovaj detoks sokovima bio logičan nastavak. Uz pridržavanje tvojih savjeta skinuo je jos 2 kg.Bio je 5 dana na sokovima,prestao piti kavu,nije bio gladan(iako se toga najviše bojao) i bio pun energije.Malo je bio izazov sa povrtnim sokovima,ali s dobro iskombiniranim receptima ni to bio problem. Ovaj program odlično složen i stručno vođen i kad se vidi rezultat motivacija sama dolazi od sebe.


Darija G.
Planirala sam piti isključivo sokove 7 dana koliko je najdulje predviđeno programom, ali na kraju sam izdržala 12 dana, mada “izdržala” i nije najbolja riječ jer sam istinski uživala u cijelom procesu! Od nekuhanja do okusa sokova, osjećaja lakoće i zdravlja, sve mi je bilo fenomenalno i svakako i dalje svakodnevno pijem sokove barem umjesto jednog obroka, a detox planiram ponoviti (i produljiti) kad zatopli. Naime, jedina nuspojava koja mi se nije sviđala sada kada su vani minus temperature je bila ta da mi je često bilo hladno. Ovaj program preporučujem svima, uz Anitino stručno vodstvo i podršku cijele zajednice uspjeh je zagarantiran! Oduševljena sam cijelim iskustvom!
Jelena
SRP mi je pomogao da napravim još jedan korak prema zdravom načinu prehrane i mijenjanju loših usvojenih navika ,hvala Anita veselim se budućim radionicama 21 dan Svjesne rituale prehrane za mene je bio odličan. Naučila sam puno toga što do sada nisam bila svjesna. Rituali u prehrani od same pripreme namirnica do postavljanja stola i slaganja hrane na tanjure za mene imaju posebnu važnost. Zahvala prije i poslije jela, jesti prstima, jesti i odložiti pribor pri svakom zalogaju, dobro sažvakati hranu, mirisati, gledati hranu, sve sam to ovdje naučila i sa radošću ću tako nastaviti dalje. Naučila sam koliko je važno spavati 8 sati, piti dovoljno vode i hidrirati se, da namirnice moram ozonirati, Hvala ti Anita na nesebičnom dijeljenju svojih znanja sa nama. Hvala ti od ❤️ na svemu što sam naučila
Marija
Program je sveobuhvatan i pun korisnih informacija i pomaže svakom roditelju da se što više zbliži sa svojim djetetom i da ga uključi u prehranu. Sadrži i recepte, a Anita objašnjava kako možemo biti još kreativniji i te recepte proširiti i mijenjati i na taj način prilagoditi recept dječjim potrebama i preferencijama. Ono što ovaj program još sadrži, a ja nisam našla nigdje drugo, su smjernice kako pratiti djetetov pravilan rast i razvoj (npr računanje BMI za dijete, kalorijskih i vitaminskih i mineralnih potreba), njegovo trenutno stanje, primjećivanje promjena koje se dešavaju i kako reagovati preventivno. Od srca preporučujem svim roditeljima, a i onima koji će to tek postati.
Adna Šabić
Jako mi je drago što sam sudjelovala u ovom programu jer sam promijenila cijeli pogled na hranu i način pripreme. Naučila sam što je najbolji izbor, dobar, lošiji i najlošiji i sve mogu argumentirati zašto. Već sam start up program me zaintrigirao a onda program pravilne prehrane djece koji je vođen je bio šlag na torti. Sad sam vidjela koliko ne znam i koliko još trebam učiti o hrani da bi mogla u svojoj obitelji i kući dati najbolje, odnosno - nutritivno bogatu hranu! Radujem se sljedećim tečajevima jer vidim da sam samo zagrebala po površini, a tvoje znanje je ogromno.
Tereza Nemetz
Program Pravilna prehrana djece jer puno vise od programa o prehrani. Anita nas kroz program uci kako razgovarati s djecom, kako biti tu za njih, kako se povezati s njima, kako otkriti sto vole od hrane, a sto ne, kako ih ukljuciti vise u aktivnosti i zajednicki rad. Također nam objasnjava kako priprema hrane moze biti jednostavna i vrlo brzo gotova.I ono sto je najbitnije, dobili smo potvrdu da nista ne ide preko noci i da je ok ici malim i svojim koracima. Za svakog ce to izgledati drugacije, i to je ok
Nikolina Duniskvarić
Jako motivirajući i edukativan! Pregršt ideja i lukavih trikova kako djecinoribližiti zdravu prehranu. Meni paše sve raditi u grupi jer sam tako motiviranija i imam puno više volje i energije za poduzimati nove akcije nego sama. Hvala ti Anita na trudu i radu, što prenosip svoja znanja i vještine jer toliko služe i vrijede 😉💖


Antonija Marinović
Program je odličan i preporučila bi ga svim trudnicama i majkama sa malom djecom da ga prođu kako bi izbjegle mnoge zdrastvene izazove i neprospavane noći .
Đurđica Toplak
Preporučila bih ovaj program svim roditeljima i svima onima koji pomažu roditeljima u odgoju djece. Program je izvrstan kao i svaki Anitin program, tečaj ili radionica.
Ivona