Vrlo praktičan, jednostavan , a zanimljiv obrok za čiju će vam pripremu trebati malo vremena. Niska kalorijska vrijednost tikvica spojena s odličnim i visokonutritivnim pestom je dobitna kombinacija. Tikvice su odlične za naš organizam i donose mu različite dobrobiti. “Obična” tjestenina je prepuna praznih kalorija. Kronično visok unos škroba u organizam dovodi do raznih tegoba od kojih su povećan šećer u krvi, kardiovaskularne bolesti, pretilosti… Izaberite namirnice koje će blagotvorno djelovati na vaše tijelo, a ne one koje će dugoročno vaše tijelo dovesti u stanje u koje ne želite.

Malo vremena, a puno ljubavi – tako bi mogla opisati sve svoje recepte. Kreirani su s ljubavlju, pravim ih s ljubavlju, a izazivam i vas da unesete više lijepih osjećaja u pripremu namirnica, jer kuhanje je sklad duhovnog i tjelesnog.

Potrebno:

Sastojci:

Priprema:

Sastojke za pesto (sve osim tikvice) miksajte u multipraktiku (ili u blenderu ako želite kremastu smjesu). Tikvice ogulite, pomoću spiralizatora ili Magimix Spiral Experta ili nožića pretvorite u špagete (ili krupno naribajte), posolite ih i ostavite 5min da puste vodu. Malo ocijedite, poslužite u tanjure te gore stavite pesto. Ukrasite s listićem svježeg bosiljka i uživajte u 3H Food obroku.

Print Friendly, PDF & Email