AKTUALNO 23.9.2023. – 29.9.2023.

Prijavi se na vođeni program “Pravilna prehrana djece” ovdje

DOBRO DOŠLA

u 3H SVIJET

Mjesto u kojem tvoja prehrana i život postaju
zdravi, sretni i hedonistički. Jer ništa manje ne zaslužuješ.

Ja sam dr. sc. Anita Freimann, licenicirana Raw Food edukatorica.
 Uz
 mene ćeš naučiti više o hranu koju konzumiraš te dobiti inspiraciju i poticaj za pozitivne promjene za koje si u određenom trenutku spremna. Korak po korak. 

3H Food: Happy Healthy Hedonic

Želiš napraviti promjenu u prehrambenim navikama, ali ne znaš odakle krenuti?

Možda misliš da su ti za promjenu prehrambenih navika potrebni samo novi recepti. Recepti si potrebni, no za dugoročne promjene želiš razumjeti ZAŠTO nešto radiš. Kad (sa)znaš svoje prehrambeno zašto, kako će doći samo od sebe.

 Svoje ZAŠTO najbolje ćeš kreirati ako kreneš od ZNANJA. Upravo se znanje nalazi u mom Start-up online tečaju kojeg ti poklanjam.
Klikni na gumb dolje, aktiviraj tečaj i automatski se pretplati na moj newsletter te zauvijek promijeni perspektivu promatranja hrane!

U srcu 3H Food-a nalazi se moja ljubav i poštovanje prema plant based hrani (najviše sirovoj) 

 

i zdravom, sretnom i hedonističkom načinu života.

3H Food nije food blog već mjesto na kojem prvenstveno dobivaš znanje o pravilnoj prehrani koje tebi i tvojoj obitelji služi cijeli život.

Sretna sam što je moj edukativni pristup prehrani prepoznalo više tisuća zadovoljnih korisnika koji svojim promjenama prehrambenih, a potom i životnih navika stvaraju novi i zdraviji svijet.

Sviđa ti se 3H Food svijet?

Drago mi je, jer on je moja strast. Saznaj sve informacije prije drugih u mojoj  besplatnoj 3H Food by Anita Freimann Viber zajednici. 

Što nakon besplatnog Start-up tečaja i članstva u viber zajednici?

Nakon što si sa Start-up tečajem zakoračila u 3H Food svijet i znanjem kreirala svoje zašto te se priključila mojoj viber zajednici (u kojoj ćeš pratiti sve novosti), vrijeme je za korak dalje. 

Možeš raditi samnom kroz:

Recepti uživo: Zajedno prema savršenstvu 

 

Mentorska vodstvo i tematska podrška u motivirajućoj zajednici

Znanje na kojem temeljiš svoje prehrambene promjene 

Konzultacije 1:1

Znaš li što 3H Food održava u akciji?

To su vaše nevjerojatne donacije koje pokreću moje vođene programe, tečajeve i radionice, odgovornice...

3H FOOD GALERIJA

ISKUSTVA 3H FOODOLJUBACA:

Vođeni programi nisu samo programi, to je transformacija. Imati Anitu kao svog osobnog vodiča tijekom putovanja prema zdravijem načinu života je neprocjenjivo iskustvo, a podrška koju sam dobila kroz sve faze je bila ključna za održavanje motivacije. Anita HVALA!
Lucija
Oduvijek sam se borila s promjenom prehrambenih navika, ali vođeni programi su mi dali ključ za uspjeh. Ono što je posebno je zajednički duh grupe.Dijeljenje iskustava i podrška kolega motivirali su me više nego što sam ikada mogla zamisliti. Hvala Anita i Smoothie manijaci :*
Ana
Vođeni programi su mi otvorili oči prema potpuno novom pristupu prehrani i zdravlju. Shvatila sam dublji odnos prema hrani i kako on utječe na moje tijelo. Osjećala sam se podržanom kroz svaku promjenu koju sam napravila i sada se osjećam bolje nego ikad. Anita je predivna!
Daria
Prošla sam sve tečajeve i jedna čekam idući! Predavačica je vrhunska. Preporučam svima da krenu sa Start-up tečajem koji će vam otvoriti cijeli novi svijet.


Ana
Dugo sam se mučila sa mlijekom i mliječnim proizvodima. Sudjelovanje u ovom tečaju bilo je korisno iskustvo koje me potaknulo da dublje razmotrim svoje prehrambene navike. Tečaj je ponudio širok spektar strategija za postizanje pozitivnih promjena u prehrani i načinu života.
Valentina
Svakodnevna tema masnoće!
Sudjelovanje u ovom tečaju bilo je transformirajuće iskustvo. Kroz detaljne lekcije dobila sam znanje o tome kako pravilno izabrati namirnice za svoju svakodnevnu prehranu. Svaki koncept je objašnjen jednostavno, pa čak i složene teme postale su razumljive.
Sindi
Poštovana Anita, u bespućima fejsa slučajno sam naišla i na objavu za program Sočni detoks 3/5/7, koji me zaintrigirao. Pošto nisam do tada bila čula za tebe niti je tko od mojih bližnjih upoznat  s tvojim radom, nekoliko dana sam gledala stranicu i vagala hoću-neću se uključiti, te se na kraju, zadnji dan, malo prije ponoći ipak uključila :)! I šta reći?! U zadnje vrijeme ovo mi je definitivno bila jedna od najboljih odluka koje sam donijela. Ušla sam u program i odmah vidjela da se radi o skroz profesionalnom programu, bogatom iscrpnim i kvalitetnim informacijama, sve lijepo, stručno, razumljivo objašnjeno, s puno popratnog materijala, s grupom potpore, koja jako puno znači, sa mogućnošću postavljanja pitanja, i rješavanja nedoumica, jednim toplim i iskrenim pristupom...moram reći da sam PREZADOVOLJNA! Lijepo je znati da postoji netko tko se s ovom temom prehrane, toliko važnom, na tako jedan sistematski i profesionalan način bavi i svoje znanje s ljubavlju dijeli. Zadovoljna sam i zato što sam prvenstveno pobijedila sebe, što sam bila svih 7 dana samo na sokovima, što sam se lijepo prije toga pripremila, i što sam ovaj tjedan polako izlazila iz programa, što sam puuuno toga naučila, i još više što sam spoznala koliko malo toga znam i koliko trebam učiti. U svakom slučaju program je u potpunosti ispunio moja očekivanja, na čemu ti od srca veliko HVALA! Nastavit ću i dalje pratiti tvoj rad!
Loreta
Draga Anita! Suprug već duže vrijeme želi skinuti višak kilograma,ali nikako da to pokaže neki zadovoljavajući rezultat. Prvi značajniji pomak se desio nakon ljetne smoothionice,kada je skinuo 6kg,tako da je ovaj detoks sokovima bio logičan nastavak. Uz pridržavanje tvojih savjeta skinuo je jos 2 kg.Bio je 5 dana na sokovima,prestao piti kavu,nije bio gladan(iako se toga najviše bojao) i bio pun energije.Malo je bio izazov sa povrtnim sokovima,ali s dobro iskombiniranim receptima ni to bio problem. Ovaj program odlično složen i stručno vođen i kad se vidi rezultat motivacija sama dolazi od sebe.


Darija G.
Planirala sam piti isključivo sokove 7 dana koliko je najdulje predviđeno programom, ali na kraju sam izdržala 12 dana, mada “izdržala” i nije najbolja riječ jer sam istinski uživala u cijelom procesu! Od nekuhanja do okusa sokova, osjećaja lakoće i zdravlja, sve mi je bilo fenomenalno i svakako i dalje svakodnevno pijem sokove barem umjesto jednog obroka, a detox planiram ponoviti (i produljiti) kad zatopli. Naime, jedina nuspojava koja mi se nije sviđala sada kada su vani minus temperature je bila ta da mi je često bilo hladno. Ovaj program preporučujem svima, uz Anitino stručno vodstvo i podršku cijele zajednice uspjeh je zagarantiran! Oduševljena sam cijelim iskustvom!
Jelena
SRP mi je pomogao da napravim još jedan korak prema zdravom načinu prehrane i mijenjanju loših usvojenih navika ,hvala Anita veselim se budućim radionicama 21 dan Svjesne rituale prehrane za mene je bio odličan. Naučila sam puno toga što do sada nisam bila svjesna. Rituali u prehrani od same pripreme namirnica do postavljanja stola i slaganja hrane na tanjure za mene imaju posebnu važnost. Zahvala prije i poslije jela, jesti prstima, jesti i odložiti pribor pri svakom zalogaju, dobro sažvakati hranu, mirisati, gledati hranu, sve sam to ovdje naučila i sa radošću ću tako nastaviti dalje. Naučila sam koliko je važno spavati 8 sati, piti dovoljno vode i hidrirati se, da namirnice moram ozonirati, Hvala ti Anita na nesebičnom dijeljenju svojih znanja sa nama. Hvala ti od ❤️ na svemu što sam naučila
Marija

Želite besplatan Start-up tečaj?

Možda misliš da su ti za potrebu prehrambnih navika potrebni samo novi recepti. Oni su, naravno, potrebni, no za dugoročne promjene želiš razumjeti ZAŠTO nešto radiš. Kad (sa)znaš svoje prehrambeno zašto, kako će doći samo od sebe.Svoje ZAŠTO najbolje ćeš kreirati ako kreneš od ZNANJA. Upravo se znanje nalazi u mom Start-up online tečaju kojeg ti poklanjam.
Klikni na gumb i zauvijek promijeni perspektivu promatranja hrane!