AKTUALNO 23.9.2023. – 29.9.2023.

Prijavi se na vođeni program “Pravilna prehrana djece” ovdje

Ova mrkvasta torta je idealan desert, ne samo za ljubitelje mrkve, već i za sve sladokusce koji ne mogu zamisliti obrok bez deserta ili dan bez slatkog. U ovom desertu mrkva se divno sljubila s orasima, bademima, grožđicama… Još kada dodate blago kiseli preljev, dobit ćete brz i praktičan desert i zadovoljno nepce. Ovu tortu možete jesti i za užinu, a svakako je ponudite i djeci kojoj će se isto svidjeti. Možda da prešutite da je unutra mrkva, pa neka se poslije iznenade 😀

*Pulpa od mrkve je ostatak mrkve nakon što napravimo sok od mrkve u sokovniku

Potrebno:

Sastojci:

Preljev

Priprema:

Sve sastojke izmiksajte u multipraktiku. U gotovu smjesu dodajte pola dcl soka od mrkve ili vode. Promiješajte te ravnomjerno utisnite u kalup. Sastojke za preljev blendajte u blenderu dok se ne sjedine i ne formiraju u kremu.  Ravnomjerno rasporedite po podlozi i gore posipajte s preostalih 150 gr pulpe. Tortu stavite na nekoliko sati u hladnjak. Narežite i poslužite.

Print Friendly, PDF & Email

Želite besplatan Start-up tečaj?

Možda misliš da su ti za potrebu prehrambnih navika potrebni samo novi recepti. Oni su, naravno, potrebni, no za dugoročne promjene želiš razumjeti ZAŠTO nešto radiš. Kad (sa)znaš svoje prehrambeno zašto, kako će doći samo od sebe.Svoje ZAŠTO najbolje ćeš kreirati ako kreneš od ZNANJA. Upravo se znanje nalazi u mom Start-up online tečaju kojeg ti poklanjam.
Klikni na gumb i zauvijek promijeni perspektivu promatranja hrane!