AKTUALNO 23.9.2023. – 29.9.2023.

Prijavi se na vođeni program “Pravilna prehrana djece” ovdje

Crna limunada neobičnog je izgleda, a okus joj je gotovo isti kao i kod standardne limunade.  Sadrži različite blagodati za naš organizam – čisti tijelo od toksina, magično je rješenje za detoksikaciju, pomaže u rješavanju masnoća, posebno oko trbuha s kojima se bori puno ljudi. Glavni sastojak ove limunade je aktivni/medicinski ugljen koji se primjenjuje kod proljeva, smanjuje nadutost, smanjuje kolesterol, pomlađuje kožu, izbacuje štetne tvari iz organizma. Nema poseban okus pa se uklapa u piće.

Limun je prepun vitamina, minerala i antioksidanata. Jača imunitet i ima protuupalna svojstva.

Moj savjet je da ovu limunadu pijete bilo kad da pokrenete organizam, posebno nakon jela ili navečer. Idealna je za povremeni detoks.

Sastojci:


Priprema:

U vodi rastopite 1 kapsulu aktivnog ugljena. Dodajte sok od 2 limuna, steviju u prahu i sve dobro izmiješajte. Rashladite je i uživajte.

 

*limunadu poslužite hladnu uz slamku od bambusa, te čašu ukrasite s kriškom limuna

Print Friendly, PDF & Email

Želite besplatan Start-up tečaj?

Možda misliš da su ti za potrebu prehrambnih navika potrebni samo novi recepti. Oni su, naravno, potrebni, no za dugoročne promjene želiš razumjeti ZAŠTO nešto radiš. Kad (sa)znaš svoje prehrambeno zašto, kako će doći samo od sebe.Svoje ZAŠTO najbolje ćeš kreirati ako kreneš od ZNANJA. Upravo se znanje nalazi u mom Start-up online tečaju kojeg ti poklanjam.
Klikni na gumb i zauvijek promijeni perspektivu promatranja hrane!