AKTUALNO 23.9.2023. – 29.9.2023.

Prijavi se na vođeni program “Pravilna prehrana djece” ovdje

Započnite svoj dan s ovim finim smoothijem. Smoothiji su vrlo praktični za pripremu, jer je sastojke potrebno samo staviti u blender koji će sav posao odraditi umjesto vas. Nadalje, blendanjem nutrijenti postaju dostupniji pa vaša probava ima manje posla te više energije zaostale tjelesne funkcije. Stavite smoothie u omiljenu čašu ili šalicu, posipajte raw kakao zrnima, otvorite prozor i duboko udahnite svjež zrak te dozvolite da uđe u svaku vašu poru osvježavajući vas za novi dan koji je pred vama. Za sreću je potrebno tako malo, a za lijep dan je potreban kremasti fini smoothie! Umjesto kruha, peciva, nezdravih namaza za doručak odaberite smoothie i nagradite svoje tijelo zdravim nutrijentima. Osjećati ćete se odlično, a tijelo će vam biti zahvalno.

Potrebno:

Sastojci:

Priprema:
Sve sastojke stavite u blender i blendajte dok ne postanu kremasti. Ulijte u čašu, posipajte kakao zrnima, i uživajte! Kakao prah možete zamijeniti rogačem u prahu ako želite izbjeći unos kofeina.

Print Friendly, PDF & Email

Želite besplatan Start-up tečaj?

Možda misliš da su ti za potrebu prehrambnih navika potrebni samo novi recepti. Oni su, naravno, potrebni, no za dugoročne promjene želiš razumjeti ZAŠTO nešto radiš. Kad (sa)znaš svoje prehrambeno zašto, kako će doći samo od sebe.Svoje ZAŠTO najbolje ćeš kreirati ako kreneš od ZNANJA. Upravo se znanje nalazi u mom Start-up online tečaju kojeg ti poklanjam.
Klikni na gumb i zauvijek promijeni perspektivu promatranja hrane!