U 3H Food prehrani svakodnevno konzumiram velike količine sirovog voća i povrća, te je zbog toga za mene ključno namirnice kvalitetno očistiti od toksina. Toksini u hrani postaju sve važnija tema u životu svih nas, a predstavljaju neželjene i opasne tvari koji se nalaze svuda oko nas, tj. oni su doslovce otrovi. Koji s sve toksini nalaze u namirnicama pročitajte u 3H Food savjetu Toksini u hrani – tihi otrovi ubojice.

Vita Line Oksyzone je moj odabir i najbolji saveznik za uništavanju toksina, kako u kuhinji (što mi je najvažnije) tako i u ostatku mog životnog prostora! On ima dvije fantastične funkcije, saznajte u nastavku!


Vita Line Oksyzone kao generator ozona

Vita Line Oksyzone ozonator elegantan je, jednostavan i nevjerojatno praktičan. Preporučam vam ga jer ima generator ozona od 500 mg/h koji dekontaminira neželjene sastojke u vodi ili hrani već za 10 minuta.

U svome kućanstvu ozonator koristim za čišćenje prostora, ormara, hladnjaka, te namirnica: voća, povrća, klica, orašida, sjemenki, žitarica. Ukoliko jedete ribu i meso, njih također možete (i trebate) ozonirati – ovo je odličan način za vidjeti koliko su namirnice stvarno organske jer će se prilikom ozoniranja stvarati pjena – što je više ima, to je kontaminiranost namirnica veća).

Za ozoniranje namirnica potrebno je u uređaj staviti prozirnu cijev, namirnice staviti u staklenu posudu, unutra staviti željene namirnice, staviti crijevo ozonatora s kamenom u vodu i uključiti ga. Na kraju ozoniranja potrebno je baciti vodu u kojoj su se namirnice čistile. Također ozoniram i vodu koju pijem (u velikom, staklenom bokalu). Barem jednom tjedno, nakon spremanja, 60 minuta ozoniram svaku prostoriju u stanu zasebno (prostoriju tijekom ozoniranja zatvorim i ne boravim u njoj). Svoj ozonator nosim i na putovanja (uređaj teži oko 1 kg) kako bi očistila prostor (sobu, stan) u kojem ću boraviti. U današnje vrijeme važno je napomenuti kako uređaj može dezinficirati i ukloniti COVID-19 u bilo kojem prostoru veličine do 15m2.

Benefiti korištenja ozona su veliki, a neki od njih su: uništava mikororganizme, stafilokoke i salmonelu u zraku, 100% uništava bakterije i klice različitih vrsta, uništava epifite, uništava penicilin, djeluje protuvirusno, uništava viruse gripe, SARS i Coronavirus, PV1 i Hepatitis A virus u vodi unutar nekoliko minuta, razlaže pesticide, sterilizatore i hormone, uklanja mnoge neugodne mirise, oksidira teške metale i nepoželjne organske tvari, itd.

Mogućnosti korištenja Oksyzone ozonatora su:


Vita Line Oksyzone kao generator aniona

Ovaj uređaj ne samo da ozonira, već ima i drugu funkciju – proizvodnju negativnih iona (aniona) u prostor, što znaci da imate DVIJE nevjerojatne funkcije u jednom uređaju po odličnoj cijeni. Integrirani generator aniona intenziteta je nevjerojatnih 10 000 000 pcs/cm³ – kad god uređaj ne upotrebljavate za ozoniranje možete pokrenuti generiranje aniona za zdraviji zrak čime će on postati teži za razvoj bakterija i virusa. Anione možete puštati stalno, i dok ste vi u prostoriji.

Smatram da vam upravo Oksyzone ozonator može pomoći u svakodnevnom životu kako bi ste (po)ostali zdravi. Osobno koristim ovaj uređaj svaki dan nekoliko puta, a nadam se da će pronaći mjesto i u vašem domu kao suputnik prema zdravijem životu.

Svog suputnika u uništavanju toksina možete kupiti OVDJE (****obavezno upišite kod za -5% popusta: anita5%)

Za više informacija pogledajte video:

Print Friendly, PDF & Email