OSOBNA SAVJETOVANJA

Hvala ti na interesu za osobno savjetovanje.

Rad 1 na 1 (100eura/sat) trenutno nije dostupan.

 

Imam za tebe predobre vijesti

Umjesto da platiš samo jedan sat savjetovanja, isti iznos (100 eura) možeš investirati u mentorski program u kojem ćeš dobiti 10 puta više nego na satu savjetovanja. 

Što kažeš na to da da umjesto 1 sata imaš moju mentorsku podršku tijekom cijelog mjeseca, sudjeluješ u jednom live Zoom druženju (tijekom kojeg me možeš pitati baš sve), dobiješ ekskluzivan uvid u moj život i prehrambene navike, da me svaki dan možeš putem svog mobitela u Viber zajednici pitati što želiš i da ostvaruješ stalan popust na baš sve u 3H Food svijetu?

 

I pored toga da budeš članica VIP zajednice  ljudi koji su, baš isto kao i ti, tražili savjet, podršku i vodstvo i sad podupiru jedni druge – kao pravi prijatelji. 

 
 

Zvuči predobro da bi bilo istinito?

Ali nije, još je bolje od toga – klinki ovdje, pročitaj detalje i postani moja 3H Prijateljica već danas.

3H Prijateljice

VIP mentorski program

Zajednica u kojoj postajem tvoja prijateljica koja te motivira, inspirira i podupire: baš svaki dan. Podupiruća grupa funkcionira u Viber zajednici, mjesečnim online druženjima, 3HP meet-up susretima, ostvaruje popuste na sve 3H Food sadržaje, prolazi vođene izazove…
Članstvo je na mjesečnoj bazi.

ISKUSTVA 3H PRIJATELJICA

Dijeljenjem iskustva dobiju se razne informacije koje svakako dobro dođu u datom trenutku... zajedničko sudjelovanje u razgovoru daje jednu ležernost.

Grlim vas

Jasna
Imala sam veliku sreću i prošle godine upoznala Anitu. Već sam putem saznala nevjerovatne stvari o prehrani i od onda sam prošlanekoliko njezinih tečajeva i, koliko stignem pratim njezin rad. Baš zbog ovoga,, koliko stignem, mislim da je super imati ovakvu zajendicu da te gurne u aktivnije promjene.
Jasmina
Ne postoji ništa dragocjenije od podrške i motivacije, a upravo to možete pronaći u VIP zajednici 3H Prijateljice.Ova zajednica je pravo blago za sve nas koji želimo poboljšati svoju prehranu i usvojiti zdravije životne navike.
Daria

Anita je srce ove zajednice, a njen entuzijazam i posvećenost inspiriraju nas svaki dan. Njene savjete o prehrani, nutritivnim vrijednostima namirnica i zdravim receptima uvijek prihvaćam s oduševljenjem. Anita nam nije samo prijateljica, već i pouzdan izvor informacija o zdravlju i prehrani. A moje cure prijateljice u zajednici su TOP.

Maja
Zbilja je super mjesto za one od nas koji se trude jesti bolje i biti zdraviji. Anita je sjajna i uvijek ima korisne savjete. Zajednica je super podrška, i stvarno mi je drago što sam dio nje.Nikolina

Bez puno filozofiranja, ovo je mjesto gdje se osjećam kao kod kuće. Anita nas neprestano iznenađuje svojim stručnim savjetima o prehrani i zdravlju, i to na način koji je toliko pristupačan. No, ono što čini ovu zajednicu stvarno posebnom je toplina i potpora koju pružaju njezini članovi. Osjećam se inspirirano svakog dana da budem bolja verzija sebe.

Sindi

Ovo je mjesto gdje informacije o zdravoj prehrani postaju zabavne i pristupačne zahvaljujući Aniti. No, ono što istinski čini razliku je ta nevjerojatna zajednica ljudi. Osjećam se kao da sam upala u krug iskrenih prijatelja koji me potiču i motiviraju na svakom koraku mog puta prema boljoj prehrani.

Ružica