AKTUALNO 23.9.2023. – 29.9.2023.

Prijavi se na vođeni program “Pravilna prehrana djece” ovdje

uređaji

u 3h kuhinji

Danas na tržištu ima svakakvih uređaja, ponuda je ogromna i lako se izgubiti u dostupnim mogućnostima.
Svakodnevno me ljudi pitaju je li blender isto što i sokovnik, što sve radi dehidrator, koji im je uređaj prvi potreban i sl.

I sama sam u svojim počecima mnogo lutala „krivim drinama“, potrošila mnogo novca na krive, i često nepotrebne, uređaje.
Zato ti ovdje donosim iskrene recenzije uređaja koji su moj izbor, detaljno objašnjavam zašto su moj izbor te dajem savjete i prijedloge za njihovo korištenje.

Jesu li ti uređaji totalno nužni za promjenu prehrane? Nisu, jer poznajem osobe koje su promijenile prehranu, a u početku nisu imale ove uređaje (što potvrđuje onu da kad ima volje ima i načina). 

Ali, veliko ALI, uređaji značajno olakšavaju i ubrzavaju pripremu obroka. I ne samo to, oni ti omogućavaju dugoročni uspjeh jer je s njima sve lako i jednostavno, a mogućnosti za pripremu obroka su neograničene.
Zato, prije ili poslije, oni polako postaju tvoji najbolji prijatelji i saveznici u pripremi zdravih obroka.

Pročitaj moja iskustva za svaki uređaj, uštedi novce i uči na mojim greškama!

Uređaji

Vita Line Oksyzone (ozonator i ionizator)

Želite besplatan Start-up tečaj?

Možda misliš da su ti za potrebu prehrambnih navika potrebni samo novi recepti. Oni su, naravno, potrebni, no za dugoročne promjene želiš razumjeti ZAŠTO nešto radiš. Kad (sa)znaš svoje prehrambeno zašto, kako će doći samo od sebe.Svoje ZAŠTO najbolje ćeš kreirati ako kreneš od ZNANJA. Upravo se znanje nalazi u mom Start-up online tečaju kojeg ti poklanjam.
Klikni na gumb i zauvijek promijeni perspektivu promatranja hrane!