3H FOOD ONline tEČAJEVI

Ne mogu ti opisati osjećaj kad nekome pomognem doživjeti “Aha” trenutak – kad im se nešto zbunjujuće napokon posloži u glavi i dožive nadahnuće. Pretpostvaljam da zato kažu „jednom profesorica, uvijek profesorica”.

3H Food online tečajevi su kanal putem kojeg ti želim približiti svijet prehrane i pokazati zašto smatram da je prehrana najvažniji „predmet/kolegij“ kojeg trebaš naučiti u životu. I to s radošću i zanimanjem – jer čim nešto naučiš pa primijeniš – organizam ti instant šalje signale zahvalnosti. A to te motivira na dalje.  

Pomoću tečajeva možeš istražiti svijet hrane, naučiti kako pravilno “čitati” etikete, razumjeti nutrijente i, što je najvažnije, kako donositi svakodnevne odluke koje te vode zdravijem i ispunjenijem životu.

 

 

0

Start-up tečaj

Želiš saznati više o zdravoj i sirovoj prehrani? Želiš promijeniti svoju prehranu? Ovo je pravi tečaj za tebe jer kreće od samih osnova – onoga što smo svi propustili naučiti u školi. Ovo moraju znati svi – i zato je ovaj tečaj za tebe besplatan.

1

Moć klijanja

Konzumiranjem klica i mikrozelenja unosiš i do 40 puta više vitamina, minerala, vlakana i proteina u svoj organizam (bez muke i žvakanja brokule).

 

02

Zdravi sladoledi

Jesi li spremna zaroniti u svijet  ZDRAVIH sladoleda? Ovaj tečaj je savršen za sve ljubitelje sladoleda koji žele istražiti zdrave (i veganske) alternative i naučiti kako brzo stvoriti slasne i zdrave sladoledne delicije (čak i kornete).

03

Tajne obrok

salata

Bez obzira jesi li već upoznata sa prednostima konzumiranja salata ili tek započinješ svoje putovanje ka zdravijem načinu prehrane,
ovaj tečaj će ti pružiti neprocjenjivo znanje i vještine nužne da tvoja salate postane zdrav, cjelovit i nutritivno izbalansiran obrok.

04

Zdrava biljna

"mlijeka"

Naučit ćeš zašto je prelazak na biljna “mlijeka” mudra odluka, jesu li industrijska dobra, te kako napraviti domaća. Saznat ćeš i kako namirnice osloboditi toksina, kako “mlijekuprodužiti rok trajanja, te ćeš naučiti praviti kreativna
biljna “mlijeka” od sastojaka koji ti nikada ne bi pali na pamet (očekuje te 40 recepata u dizajnerskoj knjizi).

05

(NE)zdrave

masnoće

Ovaj super tečaj će ti pomoći da razumiješ što se krije iza priče o nezdravim masnoćama. Znaš ono kad se pitaš jesu li neke masnoće dobre, a neke loše? Ovdje sam sve to razjasnila: u detalje. Dakle, kad pričamo o hrani, masnoće su velika tema. Neke su super za nas, a neke – ne baš. Ako te zanima kako one utječu na tvoje tijelo i kako ih birati pametno, ovo je tečaj za tebe.

06

Znalac

prehrambenih etiketa

Jesi li se ikada zapitao/la što se točno krije iza svih tih brojki, informacija i simbola na pakiranjima hrane? Ako da, onda je ovo tečaj koji će ti pružiti odgovore. Naša svakodnevna kupovina hrane može biti prilično zbunjujuća. No, uz pomoć ovog tečaja, naučit ću te kako dešifrirati prehrambene etikete kao pravi profesionalac.

07

Super

hrana

Postoji li “super hrana” ili je ona samo marketinški trikIsplati li se trošiti novac  na skupe namirnice? 
U ovom tečaju pričamo o super hrani iz marketinške, ali i znanstvene perspektive. 
Saznat ćeš istinu o 12 najčešćih “super namirnica” i početi mudro trošiti svoj novac

08

Detoks sokovima

Ovaj online tečaj je tebe ukoliko želiš samostalno provesti detoks svježe cijeđenim voćno-povrtnim sokovima i pri tome izbjeći ključne pogreške.
 Dobit ćeš sve potrebne informacije i znanje za ispravno provođenje detoksa tako da možeš razumjeti svoje tijelo u ovom procesu,
osloboditi ga toksina i piti sokove bez brige i straha.

09

Smoothieonica

 Jesti li ikada poželjela (sa)znati tajnu stvaranja ukusnih i hranjivih smoothieja koji će ti pružiti energiju za cijeli dan? Ako jesi, ne traži dalje, jer je ovaj tečaj upravo ono što trebaš. Čeka te pregršt trikova koje ćeš koristiti svakodnevno – tako da svaki tvoj smoothie od sada na dalje bude znalački napravljen i podržava tvoje zdravlje.

10

Gorke opasnosti

slatkog

Jesi li se ikada zapitala zašto nešto tako ukusno kao što je čokolada  može imati i svoju tamnu stranu? Riječ je o šećerima koji su svuda oko nas. Ako se gubiš između bijelog, smeđeg, muscovado, brezinog, kokosovog i drugih šećera, kao i “prirodnih” zaslađivača, ovo je tečaj koji će ti sve razjasniti i otvoriti oči.

11

Zablude o voću

 Postoje brojne zablude o voću zbog kojih mnogi voće ili ne konzumiraju ili to čine u premalim količinama. Nište ne može biti dalje od istine – ne mogu ti dovoljno naglasiti koliko je važno konzumirati voće svaki dan. Zato sam kreirala ovaj online tečaj na kojem sam ti predstavila sve zablude i temeljito ih analizirala.

 

Iskustva 3H Foodoljubaca

Prošla sam sve tečajeve i jedna čekam idući! Predavačica je vrhunska. Preporučam svima da krenu sa Start-up tečajem koji će vam otvoriti cijeli novi svijet.


Ana
Dugo sam se mučila sa mlijekom i mliječnim proizvodima. Sudjelovanje u ovom tečaju bilo je korisno iskustvo koje me potaknulo da dublje razmotrim svoje prehrambene navike. Tečaj je ponudio širok spektar strategija za postizanje pozitivnih promjena u prehrani i načinu života.
Valentina
Svakodnevna tema masnoće!
Sudjelovanje u ovom tečaju bilo je transformirajuće iskustvo. Kroz detaljne lekcije dobila sam znanje o tome kako pravilno izabrati namirnice za svoju svakodnevnu prehranu. Svaki koncept je objašnjen jednostavno, pa čak i složene teme postale su razumljive.
Sindi