Besplatne live edukacije - Foodionice

Veliko istraživanje provedeno u Americi pokazalo je kako 95% osoba koje odu na dijetu ili promjene način prehrane, brzo vrate izgubljene kilograme (štoviše, dobiju i dodatne) i stare navike (tzv. yo-yo efekt).

Istraživanje je pokazalo kako je isključivo ZNANJE faktor koji ljudima omogućava dosljednost u promjeni prehrane i dugoročne rezultate.

Upravo zato, kreirala sam besplatne on-line edukacije, tj. predavanja koje se zovu Foodionice na kojima ćete dobiti točne i znanstvene informacije te poticaj i znanje za kreiranje novih 3H (zdravih, sretnih i hedonističkih) Food navika. 

Foodionice održavam jednom mjesečno.
One su besplatne i zauvijek će takve ostati. 😊

Pogledajte održane Foodionice:

Super hrana

U ovoj Foodionici pričamo o super hrani iz marketinške, ali i znanstvene perspektive. Često je moguće čuti kako je dostupna neka nova superhrana čiji korijen, sjemenke ili bobice trebamo konzumirati, no izazov je što svatko može pisati što hoće jer ne postoji definicija super hrane. Zato što negdje piše da je nešto korisno, to ne mora biti istina niti biti dobro za vas. U ovom predavanju raskrinkavam(o): chia sjemenke, kakao (+maslac), kokos, goji bobice, koprivu, acai bobice, nar (šipak), maca prah, rogač, aloe veru, aroniju i borovnice!

Toksini u hrani

Toksini su otrovi – neželjene i opasne tvari koje se nalaze svuda oko nas (voda, zrak, tlo, hrana, proizvodi za čišćenje, kozmetika) – to nije ništa novo i na to smo se već privikli. Ali kad postanemo svjesni kako oni ulaze u nas – i to oko 6,5kg kemikalija godišnje, onda to počinje biti tema kojoj, ako imalo volite sebe i svoje bližnje, naprosto morate posvetiti pozornost.

Pogledajte ovu Foodionicu i saznajte koji se sve toksini nalaze u hrani,
kako oni u nju dospijevaju te kako ih možete eliminirati!

Detoks od D do S

Krajnje je vrijeme da shvatite što vaš organizam radi za vas doslovce 0-24h i da mu pomognete u tom procesu. Pogledajte ovu Foodionicu iz čiste ljubavi prema sebi. Saznat ćete kako vaše tijelo doista funkcionira, kako radi detoks, i trebate li mu i kako pomoći!

Otkrit ćete sve oblike detoksa, te saznati koji je najpraktičniji i najučinkovitiji za provedbu.

Zablude o voću

Zabranjeno voće možda postoji u ljubavi, ali ne i u prehrani. Ideja da su svi ugljikohidrati isti apsolutna je zabluda. Cijena gluposti i neznanja oduvijek je bila velika. Ne dozvolite da ju plaća vaš organizam!

Saznajte koje su to najčešće zablude o voću, kad ga je najbolje konzumirati, je li fruktoza iz voća opasna i pretvara li se ona u masti, što je to glikemijski indeks, sadrži li svo veće iste količine šećera, kakva mu je kalorijska vrijednost te zašto fruktozu nikako nije dobro izjednačiti s visoko fruktoznim kukuruznim šećerom koji se obilato koristi u prehrambenoj industriji.

Komentari polaznika

Maja KokolariSudinica Foodionice Zablude o voću
Read More
Ovo predavanje za mene je bilo otkriće! Cijeli život bojim se voća jer želim održati fit liniju. A volim jesti voće što je najgore pa sam se borila sama sa sobom i jela ga samo ujutro. Anita mi je otkrila cijeli novi svijet i to besplatno. Hvalaaa!
Senka JokićSudinica Foodionice Toksini u hrani
Read More
Dok nisam vidjela najavu ovog predavanja, iskreno nisam niti razmišljala o toksinima u hrani. Znam da ih ima tu i tamo, ali ne toliko koliko su rekli gosti na predavanju. Kupila sam Zeotex i ozonator jer me ovo se malo i uplašilo, a želim najbolje za svoju obitelj, posebno za djecu. Teško mogu kupiti organsko gdje živim, ali sad više kuham na pari.
Zoran JokićSudionik Foodionice Detoks od D do S
Read More
Želim da provedem neki detoks tela jer mislim da sam premlad da bi imalo ovako velike probleme s zdravljem. Lekari nemaju dobre vesti za mene i ja sad gledam kako da se lečim alternativno. Saznao sam puno toga korisnog, verujem da ću napraviti detoks sokovima nakon ovoga, a možda i post na vodi ili suvi post. Telo treba odmora, to sad razumem i mislim da prirodna i presna hrana nije alternativa.
Ruža MarkovićSudinica Foodionice Zablude o voću
Read More
Imam dijabetes tipa 2 i izliječila sam se izbalansiranom prehranom s puno voća (jedem skoro sve, osim onoga s visokim GI) i svježeg povrća, a to su mi doktori branili. Neću ništa drugo reći, osim da je odlično da netko konačno govori istinu pa da ljudi shvate da je dobra hrana lijek.
Stela BaričevićSudinica Foodionice Toksini u hrani
Read More
Radim u prehrambenoj industriji i znam dobro što je akrilamid jer moramo paziti na ograničenja. Zahvalna sam na ovom predavanju jer sam saznala i za ostale toksine koje sama pravim kad pržim hranu (a to najviše volim jesti, posebno moću od mesa, ha ha). Natjerala sam i muža da pogleda snimku i sad manje prigovara kad kuham na pari jer za to imam razlog. Hvala!
Previous
Next
Select your currency
HRK Hrvatska kuna
EUR Euro

Želite besplatan Start-up program?

Pretplatite se na moju besplatnu e-mail listu i poklanjam vam
Start-up program u vrijednosti 199kn.

Saznajte više o Start-up programu i zauvijek
promijenite perspektivu promatranje hrane!