AKTUALNO 23.9.2023. – 29.9.2023.

Prijavi se na vođeni program “Pravilna prehrana djece” ovdje

Osobna savjetovanja

Samo i isključivo ZNANJE vam može osigurati razvoj dugoročnih i zdravih navika! Zato je najvažnija edukacija, edukacija i opet edukacija.
Izazovno je što danas informacija ima pregršt – što god „googlate“ naći ćete argumente i za i protiv.
Relevantnih informacija manjka – i upravo zato sam ja tu – da vam prenesem svoja znanja, da zajedno rastemo i da vam pomognem da vam prehrana stvarno bude 3H u vašim okvirima. A kad to postignete i život postaje 3H: sretan, zdrav i hedonističan!

Hrana može i treba biti u funkciji vašeg zdravlja. Suprotno mitovima, priprema zdrave i ukusne hrane ne mora biti skupa, ne mora trajati satima
i ne trebate se žrtvovati i jesti bezukusnu hranu.

Cilj 3H Food osobnih savjetovanja je dati vam informacije o hrani koju konzumirate, o više ili manje zdravim načinima pripreme određenih namirnica te
da bolje upoznate i osluškujete svoje tijelo. Zajedno pronalazimo vaše veliko „ZAŠTO“ u kontekstu prehrane i prilagođavamo ju vašim potrebama i stanju organizma.

Znači li to da trebate postati vegetarijanac ili vegan? Apsolutno ne. To znači da ću vas potaknuti da činite prehrambene promjene i pozitivne pomake za koje ste u određenom trenutku spremni. A to uključuje postupno veganizranje vašeg menija, dodavanje više prirodne, svježe i žive hrane.  Opet sve do mjere koja vama odgovara.

Ovdje sam da vam olakšam promjenu prehrane – imat ćete sve potrebne informacije na jednom mjestu. Nesebično s vama dijelim znanje i iskustvo prikupljano godinama kako bi vam približila zdraviju prehranu i olakšala tranziciju i proces. 

Želite besplatan Start-up tečaj?

Možda misliš da su ti za potrebu prehrambnih navika potrebni samo novi recepti. Oni su, naravno, potrebni, no za dugoročne promjene želiš razumjeti ZAŠTO nešto radiš. Kad (sa)znaš svoje prehrambeno zašto, kako će doći samo od sebe.Svoje ZAŠTO najbolje ćeš kreirati ako kreneš od ZNANJA. Upravo se znanje nalazi u mom Start-up online tečaju kojeg ti poklanjam.
Klikni na gumb i zauvijek promijeni perspektivu promatranja hrane!