Osobna savjetovanja

Samo i isključivo ZNANJE vam može osigurati razvoj dugoročnih i zdravih navika! Zato je najvažnija edukacija, edukacija i opet edukacija.
Izazovno je što danas informacija ima pregršt – što god „googlate“ naći ćete argumente i za i protiv.
Relevantnih informacija manjka – i upravo zato sam ja tu – da vam prenesem svoja znanja, da zajedno rastemo i da vam pomognem da vam prehrana stvarno bude 3H u vašim okvirima. A kad to postignete i život postaje 3H: sretan, zdrav i hedonističan!

Hrana može i treba biti u funkciji vašeg zdravlja. Suprotno mitovima, priprema zdrave i ukusne hrane ne mora biti skupa, ne mora trajati satima
i ne trebate se žrtvovati i jesti bezukusnu hranu.

Cilj 3H Food osobnih savjetovanja je dati vam informacije o hrani koju konzumirate, o više ili manje zdravim načinima pripreme određenih namirnica te
da bolje upoznate i osluškujete svoje tijelo. Zajedno pronalazimo vaše veliko „ZAŠTO“ u kontekstu prehrane i prilagođavamo ju vašim potrebama i stanju organizma.

Znači li to da trebate postati vegetarijanac ili vegan? Apsolutno ne. To znači da ću vas potaknuti da činite prehrambene promjene i pozitivne pomake za koje ste u određenom trenutku spremni. A to uključuje postupno veganizranje vašeg menija, dodavanje više prirodne, svježe i žive hrane.  Opet sve do mjere koja vama odgovara.

Ovdje sam da vam olakšam promjenu prehrane – imat ćete sve potrebne informacije na jednom mjestu. Nesebično s vama dijelim znanje i iskustvo prikupljano godinama kako bi vam približila zdraviju prehranu i olakšala tranziciju i proces.